Nipte zege voor heren 1

In de uitwedstrijd tegen Almeerspin in Almere heeft het eerste herenteam opnieuw gewonnen. Dit keer was het echter een zwaarbevochten, nipte 4-6 overwinning. Opnieuw trad het team aan met een invaller. Dit keer was het tweede teamspeler Erik Kloppers. Almeerspin, dat een brede selectie heeft, had duidelijk gekozen voor een sterke opstelling door Sophie Lucardie op te stellen. Lucardie, die ook uitkomt in de eerste divisie bij de dames, won dan ook alle drie haar enkelspelen. De vaste waarden in het Woerdense team, Edwin Deisting en Stephan Bont, hielden het team op de been door hun overige twee enkelspelen wel te winnen en ook het dubbel in winst om te zetten. Door één enkelspeloverwinning van Kloppers, viel de winst toch nog in Woerdense handen. De Woerdenaren voeren na drie wedstrijden de ranglijst aan met zeven punten voorsprong.