Competitiestanden TTV Woerden

Een aantal leden van TTV Woerden vertegenwoordigt onze club in de competitie. Maar hoe staat het er nu eigenlijk voor met deze teams? Hieronder een korte samenvatting van de huidige tussenstand van al onze competitieteams. Per 17 maart in het voorjaar van 2019)

Senioren

Team 1 (Hoofdklasse) – Erik, Edwin en Tim staan met 48 punten uit 6 wedstrijden ruimschoots bovenaan. Een kampioenschap zit er dik in!

Team 2 (1e klasse) – Kees, Edwin en Pieter staan met 26 uit 6 4e in de competitie, maar ze worden op de hielen gezeten dus deze competitie is aardig spannend!

Team 3 (1e klasse) – Tom, Joost, Jaap en Dijon staan met 19 uit 5 nu nog onderaan, ze hebben wel een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie dus de race is nog niet gelopen!

Team 4 (3e klasse) – Roman, Frank, Dennis en Mario staan tweede met 25 punten en hebben kans op het kampioenschap!

Team 5 (3e klasse) – Kees, Willem en Dick staan met 24 punten uit 5 wedstrijden op de 4e plaats. Ze zijn een stabiele middenmotor binnen deze poule.

Team 6 (3e klasse) – Rick, Thijs, Ferry en Pieter staan met 24 uit 5 op de 5e plaats. Ze zijn daarmee een stabiele middenmotor.

Team 7 (4e klasse) – Adri, Bert, Raymond en Wouter staan met 35 uit 6 sterk tweede. De koploper heeft echter zoveel punten dat het lastig gaat worden deze nog in te winnen. Zeg nooit nooit!

Team 8 (4e klasse) – Pieter, Jelle, Marga en Ruud staan 5e met 22 punten uit 6 wedstrijden. De meeste wedstrijden liggen erg dicht bij elkaar!

Team 9 (6e klasse) – Theo, Frans en Gerrit spelen sterk en hebben met 31 punten uit 5 wedstrijden een goede kans op het kampioenschap!

Duo

Team 1 (3e klasse) – Ellen, Hans en Sarah staan bovenaan! Ze staan gelijk met Traiectum en dit is dus een hele spannende competitie!

Team 2 (4e klasse) – Gerrie, Rick, Thijs en Ferry staan bovenaan met 21 punten uit 6 wedstrijden en hebben een goeie kans op het kampioenschap!

Team 3 (4e klasse) – Nico en Chris staan met 24 punten uit 6 wedstrijden ruim bovenaan en hebben kans op hun derde kampioenschap op rij!

Team 4 (5e klasse) – Jelle, Tristan, Nando en Boban spelen stabiele middenmotor met 15 uit 5!

Team 5 (5e klasse) – Pieter, Marga, Frans en Ruud staan bijna bovenaan met 16 uit 6. Er is nog kans op een kampioenschap!

Team 6 (6e klasse) – Henk, Toon en Tom gaan heel erg lekker met 18 punten uit 6 wedstrijden. Ga zo door heren!

Jeugd

Team 1 (3e klasse) – Thijn, Nikola, Stijn en Benjamin staan momenteel met 10 punten onderin de competitie. Blijven strijden jongens!

Team 2 (4e klasse) – Gita, Joas, Jared, Thijs en Cuno staan met 12 punten ook onderaan. In deze klassen kun je wel veel leren om snel beter te worden!