TTV Woerden opent tafeltennisjaar sportief met Sterk-Zwak dubbeltoernooi

Op de eerste zaterdag van 2019 organiseerde onze vereniging weer het jaarlijkse Sterk-Zwak tafeltennistoernooi. Iedereen kan aan dit toernooi meedoen; zowel leden als niet-leden zijn welkom. Het werd zoals altijd een gezellig drukke dag, waarop veel sportievelingen een mooie strijd voerden op jacht naar een beker.

Organisator Frits Welling koppelde de deelnemers weer zo goed mogelijk aan een sterkere of zwakkere medespeler, afhankelijk van de speelsterkte en ervaring. Heb je zelf iemand waarmee je wilt dubbelen, dan kun je dit overigens ook aanvragen. Het is altijd verrassend leuk om te zien wie met wie mag dubbelen. Om zo gelijkwaardig mogelijke dubbels tegenover elkaar te zetten, worden niet-leden gekoppeld aan leden en spelen senioren samen met junioren. Dat leidt vaak tot een erg leuk schouwspel en er is dan ook altijd veel publiek dat komt kijken.

Als schrijver van dit stukje heb ik op dit moment helaas alleen de namen van de B-poule. Ik hoop dit snel aan te vullen met de namen van de A-poule (de senioren en junioren). Wat betreft de B-poule: de broers Veelenturf doen al járen mee aan ons Sterk-Zwak dubbeltoernooi. Deze graag geziene gasten hebben elke keer weer een heuse broederstrijd, want bijna elk jaar gaat een van de twee er wel met de grootste beker vandoor. In 2018 was het Bas. En ook dit jaar won weer een Veelenturf… Maar werd het Bas weer, of Rob nu? Je leest het hieronder.

Maar eerst: gelukkig hebben we de foto nog!

Dan de deelnemers van de B-poules met daarachter hun eindpositie:

Poule B1
Maarten Kuip & Jan Willem Donkervoort (5)
Adri Fase & André den Hollander (10)
Ruud Torrenga & Taeke Torrenga (8)
Tristan Heringa & Erik Bijlsma (4)
Gerrit Kuip & Thijs Duurkoop (3)
Joas de Haan & Jorn Kwakkenbos (12)

Poule B2
Nikola Nikolic & Dion Vergeer (2)
Susanne van Berkum & Tom van Berkum (6)
Bas Veelenturf & Werner Bos (9)