TTV Woerden Clubkampioenschappen 2019

Afgelopen zaterdag 25 mei was het weer zover, de jaarlijkse clubkampioenschappen van TTV Woerden. Een dag vol gezelligheid, plezier en natuurlijk competitie. Onze toernooileider Frits was goed voorbereid als altijd en had deze keer een mail laten uitsturen naar alle leden door de secretaris. De boodschap; kom op tijd! Hierna konden we vroeg beginnen met het toernooi, alle spelers die meespeelden waren ingedeeld in 3 verschillende poules, gebaseerd op rating. De A-poule bestond uit 3 vijfkampen, de B-poule uit 2 zeskampen en de C-poule uit een 8-kamp (uiteindelijk 7-kamp).

Er was een klein aantal ongeregeldheden, zoals Nico (van Vliet) die ruilde met Adri omdat hij van mening was dat Adri niet thuishoorde in de C-poule. Dick, Tom (van Berkum) en Toon hebben de gehele dag iedereen voorzien van hapjes en drankjes. Na een ongelofelijk spannende dag, met Pieter die bijna clubkampioen werd en Erik die er vervolgens met de ultieme winst van doorging, kunnen we met trots zeggen dat het een ontzettend leuk en gezellig toernooi geweest is. De volgende spelers mochten deze mooie dag nog met een prijs bekronen.

A-Poule

1.  Erik Kloppers
  2. Pieter Haakma
  3. Edwin Draijer

B-Poule

1. Raymond Sol
  2. Jelle Ypma
  3. Willem van Essel

C-Poule

1. Tristan Heringa
  2. Nico van Vliet
  3. Boban Nikolic

We zijn Frits allemaal erg dankbaar dat hij weer zo een prachtig toernooi georganiseerd heeft en kijken vol smart uit naar volgend jaar!