Game11 TN Open Toernooi 2019

Wil je het seizoen passend afsluiten door aan een leuk, sterk en gezellig toernooi deel te nemen?  Doe dan mee!
Je speelt veel wedstrijden op je eigen niveau en dat is toch wat iedereen uiteindelijk wilt. Op zaterdag 25  (senioren) en zondag 26 mei (jeugd) gaan we er een top toernooi van maken.
Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd op basis van raiting. Via het zwitsters toernooi systeem speel je op de deze dag minimaal 6 wedstrijden! Hierna wordt er vanaf de halve finale in elke klasse het toernooi uitgespeeld.
Na af loop van het senioren toernooi wordt er nog een BBQ georganiseerd voor degene die hier gebruik van willen maken. De kosten voor het toernooi zijn €7,50. Voor de BBQ komt daar €5 bij.
Mail je inschrijving naar info@game11.nl.
Schrijf je snel in want vol = vol