TTV Woerden biedt leden, sponsoren en relaties de mogelijkheid om het tafeltenniscentrum te gebruiken voor tafeltennisgerelateerde activiteiten. Dit is een leuke gelegenheid om met vrienden, collega’s of zakenrelaties op sportieve en gezellige wijze samen te komen. Denk aan bijvoorbeeld tafeltennisclinics, tafeltennislessen en (bedrijfs)toernooitjes. Ook het verzorgen van catering zoals een barbecue of warm en koud buffet behoort tot de mogelijkheden. TTV Woerden biedt hierin ruime mogelijkheden en denkt graag met u mee.

tot 50 deelnemers € 150 per dagdeel
Meer dan 50 deelnemers € 250 per dagdeel
Leden-bartarieven

Bedrijven
Tot 10 deelnemers € 200,- per dagdeel (4 uur)
11 tot 50 deelnemers € 350 per dagdeel
Meer dan 50 deelnemers € 500 per dagdeel
Bedrijfs-bartarieven

TTV Woerden regelt de exploitatie en bemensing van de bar en regelt ook de (sportieve) begeleiding van de activiteiten. Het verstrekken van eigen (drank)consumpties is niet toegestaan. De kosten en invulling van overige catering worden in overleg bepaald.

Enkele reacties van deelnemers:

Willem (Groenendijk Bedrijfskleding Woerden) “Dit was echt een leuk uitje met de collega’s! Jaap heeft een fantastische training gegeven met een super gezellig toernooi als knallend einde. Helemaal leuk dat ik met een trofee naar huis ging.”

Petra (Groenendijk Bedrijfskleding Woerden) “We hebben op allerlei originele manieren met elkaar getafeltennist en tot slot hebben we heerlijk met elkaar gegeten. Het was onverwachts leuk!”.